torsdag 29 juli 2010

Sverigedemokraternas dubbelspel

Jag inhämtar att SD nu har börjat flörta med hbt-väljarna, vapnet är givetvis den sk. islamiseringen och Islams väl dokumenterade fientlighet mot homosexualitet.

Det känns på ett skruvat sätt som ett logiskt steg, partiets affärsidé är att plocka på sig missnöjda eller skrämda väljare ur alla vinklar och vrår.

Ur vänstern har man hämtat en och annan förbittrad folkhemsromantiker, ur högern diverse ärkekonservativa som inte riktigt uppskattar profilen hos "de nya moderaterna", ur de gamla extremhögerleden har man hämtat sina kärnväljare bland de som har lugnat ned sig ett hekto och låtit håret växa ut. I t.ex. Södertälje har man flörtat med grupper av kristna invandrare som man betraktar som särskilt "assimilerade", vapnet är givetvis återigen Islam.

Nu ger man sig ut ännu längre på kanterna för att skåpa upp resten, här blir det riktigt komiskt.
Här är det nämligen tänkt att bögar som är skraja för muslimer ska samsas med invandrargrupper som ogillar bögar för att lyfta fram den mest magnifika självmotsägelsen.

Strategin ser i någon mån ut att lyckas, risken att SD tar sig in i riksdagen förefaller överhängande.

Hur man sedan håller ihop ett parti baserat på så monumentala självmotsägelser återstår att se, jag har svårt att tro att Åkessons kärnväljare ser med särskilt blida ögon på dennes invandrar och homoflört.

3 kommentarer:

  1. Det finns inget mer uppfriskande ljud i den här hettan än det tunga droppandet av svett från den nervösa och förbittrade sosseadelns pannor. Allt fler av de såta kamraterna inser nu att deras fifflande "ledare" inte kommer att bli statsminister i höst, samt att den underbara mångkultur som de i decennier har lovordat inte fungerar.

    Ördög

    SvaraRadera
  2. Du är väl för EU ? Hur kommer det sig att Sverige tar emot mest asylsökade i EU ? ca 100000 per år ? Varför gör inte de andra EU länderna det ? Danmark, Frankrike, Grekland ? Frankrike och Grekland är dessutom stora länder. Bulgarien ( EU-land) ca 1000 pers/år. Frankrike ska dessutom utvisa romer inte bara det rent brottsliga utan även de som stör ordningsreglerna. Det irriterar mig, om vi ska vara med i EU tycker jag länderna ska dela rättvist på den bördan/tillgången. Svenska politiker tycker frågan är känslig. Tror du att Reinfeldt eller Bildt kommer kritisera Sarzony offentilgt. Knappast va ? Va ska vi med EU till ? Ännu en bra fråga !

    SvaraRadera
  3. För Eu som idé ja, mindre glad i slöseriet av skattepengar, uppbyggande av övervakninssamhälle etc.

    Sveries integrationspolitik är gravt efterbliven.

    Invandring i sig är inte problemet utan den misslykade integrationen i kombination med vårt kravlösa bidragssamhälle har tagit oss dit vi är idag.

    SvaraRadera